Cazam

CAZAM е първият онлайн магазин за автомобили в България, който предлага всички възможни финансови решения за автомобила на едно място. Компанията предлага избор между лизинг, покупка и наем, а автомобилите са с проверена история, доказан произход и DEKRA сертификат. За повече комфорт, автомобилът идва до теб с доставка до дома и може да бъде върнат в рамките на 14 дни.

https://cazam.bg/

SIMPL

SIMPL е дългосрочен наем на автомобили с включено обслужване. Личният асистент поема цялостната грижа за автомобила, а целия процес се случва лесно и бързо благодарение на приложението ни. Услугата идва на пазара, за да удовлетвори необходимостта на потребителя за повече свобода и комфорт. Открий различния начин за ползване на нов автомобил!

http://drivesimpl.bg

Uplease

Компанията е едно от последните попълнения в ELG. Uplease предлага финансов лизинг на автомобили до 10-годишна възраст. Поставяйки удобството на клиента на първо място, компанията предлага персонализирана лихва спрямо индивидуалния профил и цялостно онлайн преживяване - от кандидатстването до договора.

https://uplease.bg/

Eurolease Auto Македония

Eurolease Auto Македония е естествено развитие на нуждите на пазара за лизинговане на автомобили в западната ни съседка. Колегите ни продължават да следват най-големия си стремеж – да предлагат бързи и гъвкави решения на клиентите си, удовлетворяващи нуждите им на всички етапи.

https://euroleaseauto.mk/

AMIGO LEASING

AMIGO LEASING специализирана в лизинга на употребяваните автомобили. След като придоби най-големия си конкурент MOGO, компанията предлага още по-добри и ясни условия – лесно онлайн кандидатстване, финансиране без ограничение в марка и модел и експресно одобрение за час.

https://www.amigoleasing.bg/

Autoplaza

Autoplaza е утвърден автодилър, търгуващ с автомобили с доказан произход. Компанията предлага автомобили с доказана история, сертифицирани от DEKRA. Колите са закупени от официалните представителства на марките.

https://www.autoplaza.bg/